29 d’abril del 2012

C.H.P. Bigues i Riells 3- MiniFem Martinenc 0

Despres de dues setmanes sense jugar, ahir tocava Bigues. Un rival molt difícil, però que sabem controlar bé. Vam començar el partit, i , al cap de ben poc, en un ú contra ú, la Paula, mercava el 0-1. Una estona després , en una falta treta ràpid, marcaven el segon gol.
Van passar minuts, i passaven de mig camp, però la bona defensa, robava les boles. A manca de 4 minuts,  i el Bigues feia el 3-0 definitiu.
A la segona part, vam tocar bastant la bola. La Berta Fàbregas, va marcar un gol xulissím creuat per tot l'esquadre, però l'arbitre va pitar alta. Ningú ho va entendre, i mentres uns deien que era gol, en Biel, cridava "gooooool!".
La segona part va ser molt disputada, i es va veure una  bona defensa per part nostra.

Vam jugar: Berta Canal (p), Aitana, Berta Fàbregas, Eva , Sara, Gina i la Txell. Entrenades per en Harry.
La Nerea, no va jugar , per lesió, i la Celia, tampoc, perquè estava a fora.