19 de març del 2012

CP Vilanova 2 - MiniFem Martinenc 4

Gran partit contra el Vilanova. Sabeiem que seria un partit dificil, ja que a l'anada vam pedre per el mateix resultat 2-4 i més comptant amb la Nerea lesionada encara. Vam escalfar, xutar, regantejar... i tot seguit, vam fer el sorteig de camp i bola. Van treure elles, i durant 5 minuts, es va aguantar amb un 0-0 fins que la Gina va obrir el marcador, i va anar corrents a celebrar el gol amb la Nerea. Amb un altre gol, de l'Eva, vm anar amb al descans amb un 0-2 favorable.
A la segona part, un altre gol de la Gina i un gol presiós de la Sara, ven creuat, ens vam adelantar amb un gran 0-4. En els ultims cinc minuts, un parell d'errors, tant en defensa com per part meva, a la porteria, van pagar factura i ens van encaixar dos gols. La resta del partit, el vam passar fent grans jugades en atac, però les boles no volien entar.
Al final del partit, vam saludar a les jugadores del Vilanova, i vam anar a fer el crit, aquesta vegada dedicat a la Nerea "Sí, sí,sí senoyr, la Nerea és la millor, tant si perd com si guanya el MiniFem és una canya!!". Nerea esperen que et recuperis!
També vull destacar, que tots els gols, van anar dedicats a ella, i celebrat-los amb la Nerea.
Vam jugar: Berta Canal (P), Aitana, Berta Fàbregas, Eva (1), Celia, Sara (1), Txell, Gina (2). Entrenades per en Harry i la Nerea.